torstai 1. lokakuuta 2015

Kukkakaali Lasagne.





Kukkakaali"pasta"

600g kukkakaalia.
1 kananmuna. *
Suola, pippuri, valkosipuli

Leikkaa kukkakaalin kukat ja tee siitä kukkakaaliriisiä tehosekoittimessa. Kun seos on hienontunut laita se kulhossa mikroon noin 10 minuutiksi.
Kaada kuuma seos keittiöpyyhkeeseen ja purista neste pois kukkakaalista. 
Kaada kuivattu kukkakaali takaisin kulhoon ja lisää kananmuna ja muut mausteet ja sekoita hyvin.
Levitä seos leivinpaoerille taisaiseksi massaksi, paista 45 minuuttia 180 asteessa.
Seos kannattaa muotoilla käytettävän vuoan mukaan, että saat siitä kaksi kerrosta.

Pohja paistamisen jälkeen.


Kastike:
50g Paprikaa
150g Paseerattua tomaattia.
160g Herkkusieniä.
100g Sipulia
Pinaattia, suolaa, chiliä, oreganoa jne. maun mukaan.

Kuullota sipulit ja herkkusienet sekä paprikat pannulla. Lisää tomaattikastike ja lopuksi pinaatti. Anna hautua miedolla lämmöllä hetken aikaa.

Leikkaa Lasagne kahteen osaan ja sijoita ensimmäinen levy pohjalle. Kaada puolet täytteestä ja lisää toinen levy ja levitä loput täytteet sen päälle. Paista vielä 180 asteessa 20-25 minuuttia.

* korvaamalla kananmunan esimerkiksi Vegaanisella juustolla saat lasagnesta Vegaanisenversion.
VioLife pizzajuusto juusto sopii tähän erinomaisesti. Jota saa nykyään S-markeiteistakin.


Koko Lasagnen kalorit 353
P. 29.8g
H. 26.1
R. 10.1
Kuitua 17.4g



Hieman on ehkä kova töinen tuo lasagnen teko, verrattuna siihen että valmiin pastan saa kaupastakin. Tämä on kyllä kaiken vaivan arvoinen. Täytteeksi voi laittaa sen mikä omia makunystyröitä miellyttää, itse halusin kasviksilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti