torstai 24. syyskuuta 2015

Suklaakeksit proteiinipatukasta.







1 Proteiinipatukka. ( My Bar, My Protein)
n. 30g Gluteenittomia näkkileipiä. Consenza.



Leikkaa patukka paloiksi astiaan ja lisää vettä niin että patukan palat peittyvät. Mikrota n. 1 min 30 sekuntia.
Murskaa näkkileivät muruksi haarukalla tai tehosekoittimella.
Lisää näkkileipäjauho sulaneen proteiinipatukan kanssa keskenään ja sekoita tasaiseksi massaksi.




Paista uunissa 170 asteessa 15 minuuttia ja anna jäähtyä.

Proteiinipatukaksi käy lähes mikä tahansa patukka Esim. Quest Bar, Self Sportsbar, Oh yeah
Kekseiksi käy hyvin gluteenittomat "näkkärit" jotka on helppo murentaa.


Tämän tekemäni taikinan arvot olivat:

305 kaloria
P. 22g
H. 24g
R. 7.3g

Tein 9 pientä keksiä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti