tiistai 29. syyskuuta 2015

Fitfoodin Juustokakkua, kukkakaalipohjalla.



300g Kukkakaalia.
40g vanilja proteiinijauhetta, Micro Whey active SELF.
40g Valkuaista.
20g Kookosjauhoa, Foodin.
30g Kaurajauhoa, Provena.
1 tl leivinjauhetta.

Keitä kukkakaalit, kaada neste pois ja soseuta sauvasekoittimella kulhossa tasaiseksi massaksi. Lisää muut ainekset ja makeutus maun mukaan. Riippuen proteiinijauheen makeudesta, maista ensin ja lisää vasta sitten.
Kaada pohja vuokaan n. 1-1,5 cm paksuiseksi kerrokseksi.
Pohja, päällisen kanssa ja paistamisen jälkeen.

Päällinen:
100g Philadelphia 3% tuorejuusto.
20g Micro Whey Avtive, vanilla.
5g Kookosjauhoa, Foodin.
40g Valkuaista.
1/2 tl vaniljamaustetta.

Sauvasekoittimella sekaisin ja kaada tasaisesti pohjan päälle.
Paista 170 asteessa 20-25 minuuttia ja anna jäähtyä.


Koko kakun kalorit 554
Proteiini 75,5 g
Hiilihydraatti 33.4 g
Rasva 9.3 g
Kuitua 19.3 g

                                                         Leikkasin itse 24 pientä suupalaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti