torstai 4. kesäkuuta 2015

Fit Foodin Tofujuustokakku




Pohja:
20g Mantelijauho, vähärasvainen foodin. *
80g Butter beans, Biona.
20g Pofiber
Vesi 120g
Erytritolia makeutukseksi n 20g.


Täyte:
170g Jalotofu, pehmeä.
100g Yosa kaurajogurtti, naturel.
1 Sitruunanmehu.
20g Herneproteiini, vanilja. Foodin*
50g Kauramaito.Planti.
1,5 tl  tapiokajauhoa tai perunajauhoa.
Makeutusa maun mukaan. 



Pohjan ainekset sekaisin tehosekoittimessa ja painele vuoan pohjalle (20cm)

Sekoita täyte vatkaimella tasaiseksi massaksi ja kaada pohjan päälle.
Paista uunissa  150 asteessa ja paista n. 50 minuuttia. Pinta muuttuu "ruusuiseksi" ja kiinteäksi, sekä hieman ruskistuu.

Anna kakun jäähtyä ja laita kylmään muutamaksi tunniksi.

Koko kakun kalorit

416
P. 47.5g
H. 30.4g
R. 11.3g

Jos leikkaat kahdeksan palaa yhdelle palalle kaloreita tulee:

52
P. 5.9g
H. 3.8g
R. 1.4g



* Mantelijauhon voi korvata myös vähärasvaisella kurpitsansiemenjauholla.
Herneproteiinin tilalla voit käyttää jotain muuta proteiinia tai esim. Micro whey active pancake jauhoa.


2 kommenttia:

  1. Hei! Saat niin harvoin kommenttia ja myönnän että pitkäaikaisena lukijana en itsekään ole aikaisemmin kommentoinut, joten ajattelin nyt tulla vihdoin kiittämään hyvistä resepteistä ja ennen kaikkea luovuudestasi! Palaan tänne aina tsekkaamaan reseptejä jos leipomisinto iskee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos Kommentista, ne on aina tervetulleita. Mukava kuulla että vierailet täällä ;)

      Poista