tiistai 20. tammikuuta 2015

Pinaattinen kesäkurpitsapiirakka.


150g Pinaattia (Pakaste)
58g Kananmuna.(1 kpl)
123g Valkuaista (3 kpl)
65g Kesäkurpitsaa.
100g Raejuusto (2 %)
Sipulia, pippuria, chiliä, suolaa maun mukaan.
Paprikaa päälle tuli 20g


Pilko kesäkurpitsa, sipuli. 
(Kuullota pannulla halutessasi)
Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää muut ainekset sekaan mausteiden kera.
Sekoita joko käsin tai sauvasekoittimella.

Paista uunissa 180 asteessa n. 55 minuuttia kunnes piirakka on hyytynyt. Anna jäähtyä ja laita jääkaappiin tunniksi. 
Hyvää kylmänä.


Koko piirakassa:
257 kaloria.
P. 32.8g
H. 9.9g
R. 9.3g

4 kommenttia:

  1. Tätä on testattu ja tehty jo kahdesti! Kelpasi vieraallekin ;) Nam! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että maistui ja tätähän voi soveltaa vaikka miten :)

      Poista
  2. Tuhannet kiitokset loistavasta reseptistä! :)

    -Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sara, ihan kuulla :) Kiitos kommentistasi.

      Poista