keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Fit Foodin Parsa/ kinkkupiirakka


Pohja:
20g Kookosjauhoa, Foodin.
20g Lupiinijauhoa, Foodin.
20g Mantelijauhoa, vähärasvainen Foodin.
40g Valkuaista.
1 tl leivinjauhe.
100g Keitettyä jasminriisiä.
suolaa,chiliä mausteeksi.

Kaikki ainekset tehosekoittimessa sekaisin, lisää tilkka vettä tarvittaessa. Painele taikina vuoan pohjalle.


Täyte:
140g Parsakaali, pakaste.
80g Palvikinkkua.
50g Edam 9 % juustoraaste.
55g Sipulia.
80g Turkkilainen jogurtti tai rahkaa.
100g Valkuaista.
Valkopippuri, suola, chili, valkosipuli.

Sulata parsakaalit ja laita ainekset tehosekoittimeen ja sekoita. Kaada vuokaan pohjan päälle. Paista 200 asteessa 30-40 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi.
Vuoan koko on 20 cm.



Koko piirakassa arvoja:

634 kaloria
P. 76.3g
H. 40.6
R. 15.9g


100g/ 94 kaloria
P. 11.3g
H. 6g
R. 2.4g

Täytteeseen kinkun tilalle sopii hyvin myös Lohi, katkaravut tai vaikka broileri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti