sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Fit foodin Luumu/ Mantelikakku Persikka-jogurtti täytteellä.







Pohja:
80g Luumuja, Foodinin.
30g Kookosjauho, Foodin.
15g Vähärasvainen mantelijauho, Foodinin.

130g Vettä Tarvittaessa.

Sekoita ainekset keskenään tehosekoittimessa ja lisää vesi osissa tarpeen mukaan. Pohjan pitäisi olla sellaista hieman "kuivakkaa" ei liian kosteaa, kuitenkin sellaista että sen pystyy hyvin taputtelemaan vuoan pohjalle ja se pysyy paikallaa.
Vuoan koko on 20 cm. 
Laita pakkaseen siksi aikaa kun valmistat päällisen.


Päällinen:

360g Alpro soya jogurtti.
192g Light peach halves, säilyke.

Makeutukseen muutama tippa steviaa tarvittaessa.
7 liivatetta.
Sekoita jogurtti ja persikka tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. 
Liota liivatteet ja sulata ne tilkkaan vettä, lisää nauhana jogurtin sekaan ja sekoita jatkuvasti (itse sekoitin sauvasekoittimella samalla massaa)
Kaada täyte pohjan päälle ja laita hetkeksi pakkaseen ja sen jälkeen jääkaappiin. 
Valmista on jo parin tunnin kuluttua, mutta parasta seuraavana päivänä.
Koristelin kakun manteleilla ja mulperi rouheella.

8 palaa
yhdessä palassa:
63 kaloria
P. 3.9g
H. 7.5g
R. 1.8g

Koko kakussa
507 kaloria
P. 30.7g
H. 60g
R. 14g


2 kommenttia: