torstai 25. syyskuuta 2014

Fit Foodin Vähähiilihydraattinen Body Pizza.





Pohja koostui seuraavista aineksista:

60g Pofiber, perunakuitujauhoa.
20g Psylliumia.
40g Lupiinijauhoa, Foodin. kookosjauhokin käy.
20g Vähärasvainen mantelijauho. Bioterra.
Valkosipulijauhe, suola, chilijauhe.
1 tl leivinjauhe.

550g Kuuma vesi.



Arvot 100g                   Koko taikina:
36 kaloria.                   245 kaloria
P. 4.7g                        32.3g
H. 1.8g                        12.3g
R. 1.1g                          7.4g
Kuitua 10.7g                 73.2g



Kuivat aineet keskenään sekaisin ja kuuma vesi osissa joukkoon. Levitä taikina kostealla lusikalla leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Lisää vettä levittäessä, on helpompi levittää, yksi lusikallinen kerrallaan. Esipaista pohjaa 250 asteessa noin 10 min.

Lataa täytteet päälle maun mukaan ja paista jälleen uunissa n. 15 min 250 asteessa.

Tästä tulee yksi pellillinen.

Itselläni  täytteenä oli:
Kana 300g
Katkarapu 200g
Sipuli 160g
Tomaatti 200g
Jalopeno 80g
Tomaattimurskaa, Biona 90g
Edam 9% 250g

Ensiksi tomaattisose ja sen jälkeen juusto, sitten vasta muut täytteet.


Näillä täytteillä arvoja 100g kohden tuli:

69 kaloria.


P.10.3g

H. 1.7g
R. 1.9g
Kuitua 4g

Koko pizza 1358 kaloria.
P. 202.8g
H. 32.8g
R.  38.2g
Kuitua 77.8g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti