tiistai 9. syyskuuta 2014

Fit Foodin Persikka pullakakku suklaalla.






30g Pofiber, perunakuitujauho.
25g Kookosjauho, Foodinin.
20g Psyllium kuitua.
1 tl leivinjauhoa.
Makeutukseen Erytritolia ja stevia tippoja.
100g Persikkaa, soseena.
300g vettä.

Koristeeksi (ja vähän maun vuoksikin)
5g Kookosöljyä
1 tl kaakaojauhoa
1 rkl kahvia.


Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää soseutettu persikka joukkoon. Lisää Kuuma vesi ja vatkaa taikinaksi.
Pyöritä taikinasta palloja (1 rkl kokoisia) ja aseta ne vuokaan, voitele kananmunan valkuaisella johon on sekoitettu hieman vaniljaa ja makeutusta. 
Paista uunissa 175 astetta ja 30-35 minuuttia. 
Sulata kookosöljy ja lisää siihen kaakao ja makeutus ja levitä se kakun päälle.

Vuoan koko on 20 cm.

Koko kakussa kaloreita 152
Proteiinia 7.1g
Hiilihydraattia 13,5g
Rasvaa 7.7g
Kuitua 47g


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti