tiistai 12. elokuuta 2014

Fit Foodin Vaalea bataattikakku.



Kakkupohja:

30g kookosjauhoa. Foodin.
40g Pofiber perunakuitujauho.
20g Lupiinijauho. Foodin
340g vesi.
2 tl leivinjauhoa.
1 tl ruokasoodaa.
2 valkuaista, Vaahdotettuna.
Erytritolia 80g

Päällinen:
130g rahkaa.
55g persikkaa, Del Monte säilyke.
Makeutusta maun mukaan.
Itse käytin stevia tippoja, Foodinin.



Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sen jälkeen bataatti joukkoon. Sekoita vaitkaimella muruksi ja lisää sen jälkeen valkuainen ja sekoita nostellen sekaisin.
Laita taikina leivinpaperille noin sentin paksuikseksi. Paista uunissa 20-25 minuuttia, niin että pinta hieman halkeilee, muttei kuitenkaan paistu läpikuivaksi.

Sekoita päällisen ainekset keskenään sauvasekoittimella ja levitä se vielä lämpimän kakkupohjan päälle, joilloin se leviää kauniisti pintaan. Laita kakku jääkaappiin noin tunniksi, jotta päällinen "hyytyy" ja kakusta tulee helpommin leikattavaa.


Koko kakussa on 375 kaloria.
Proteiinia 38.9g
Hiilihydraattia 38.5g
Rasvaa 6.1g



100g/ 46kaloria
P.4.7g
H. 4.7g
R. 0.7g




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti