perjantai 1. elokuuta 2014

Fit Foodin suklaa/bataattikakku.





129g bataattia, keitetty ja muussattu.
10g Vähärasvainen mantelijauho.
30g pofiber.
Kaakao 7g
Vesi 200g
1 valkuainen (39g)

Leivinjauhe 1 tl
Ruokasooda 1/2 tl

1. ja 2.Kuivat aineet sekaisin sekä muussattu bataatti ja makeutusta maun mukaan. Itse laitoin Erytritolia 50g ja lopuksi lisäsin hieman Steviaa tippoina vielä joukkoon maistamisen jälkeen. 
3.Lisää vesi pienissä erissä joukkoon, nyt taikina saa olla hieman löysempää,koska halusin, että kakusta tulee kostea.
4. ja 5.Vaahdota valkuainen ja lisää se taikinan joukkoon nostellen.
Kaada vuokaan, itse käytin vuokaa joka oli kooltaan 19x29 cm
Uunissa 180 astetta 20-25 minuuttia.

Raakana ja kypsänä.


Kahdeksan palaa 1 pala:29 kaloria.

Päällisen tein Rahkasta 70g. Makeutusta maun mukaan, 3g kaakaojauhetta ja hieman vettä ,jotta rahka notkistuisi. Levitin sen kakun päälle, kun kakku oli vielä lämmin, jolloin se levittyi paremmin. Pistin jääkaappiin jäähtymään.
Kakusta tuli todella hyvää ja ihanan suussa sulavaa.


Koko kakun arvot:
236 kaloria
P. 20.3g
H. 29.8g
R. 2.5g


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti