perjantai 1. elokuuta 2014

Fit Foodin suklaa-rahkakakku uunissa.





Pohja:
20g Vähärasvainen mantelijauho.
30g Pofiberia.
210g Kahvia.
1 tl leivinjauhetta.
30 g Erytritolia.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vesi osissa. Laita taikina kakku vuoan pohjalle 20cm halkaisijaltaan.

Täyte:
50g Persikkaa, Säilyke. Del Monte peach halves Light.
230g Maitorahkaa.
40g 3% Philadelphia tuorejuustoa.
40g Vettä (tarvittaessa)
Stevia tippoja makeutukseksi.


Sekoita  täytteen ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Riippuen millaista rahkaa käytät, lisää vettä sen mukaan. Itselläni rahka on paksua, joten lisäsin vettä hieman lisää. Veden tilalle voit myös laittaa yhden valkuaisen.


Kumoa täyte pohjan päälle ja laita uuniin alimmalle tasolle.
170 astetta ja 40-50 minuuttia.
Jos näyttää, että kakku tummuu liikaa laita leivinpaperi paiston puolivälissä vuoan päälle estämään tummumista. Anna jäähtyä ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi ja irroita vasta sitten vuoasta.


Kaloreita koko kakussa.

351
Proteiinia 47.8g
Hiilihydraattia 22.2g
Rasvaa 7.2g
Kuitua 32.6g

100g/ 55 kaloria
P. 7.5g
H. 3.5g
R. 1.1g
K. 5.1g

2 kommenttia:

  1. Ai että näyttää herkulliselta, tätä täytyy joskus testata.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä ja kerro millaista tuli :) Tämän voi tehdä myös niin että paistat pohjan ensin ja teet päällisen liivatteella :)

      Poista