maanantai 18. elokuuta 2014

Fit Foodin Suklaa/ Kurpitsakakku.

Koska kurpitsakausi on kuumimmillaan jatketaan kurpistalinjalla tämä viikko :)


Pohja:
300g kurpitsaa soseena. (keitä paloina, kaada ylimääräinen vesi pois ja muussaa)
30g Lupiinijauhoa. Foodin.
15g Kaakaojauhetta Foodin.
1 tl leivinjauhetta.
30g kookosjauhoa, Foodinin.
20g pofiberia.
Makeutusta maun mukaan.
Lisää vettä tarvittaessa, itse lisäsin n. 90g vettä.


Sekoita ainekset vatkaimella hyvin keskenään ja laita 20 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan.
180 astetta uunissa, kunnes pinta hieman lohkeilee. Itselläni oli noin 40 minuuttia.
Anna jäähtyä kunnolla ennen päällisen tekoa.


Päällinen:
300g Kurpitsaa soseena.
4 liivatetta.
1 sitruunanmehu.
1 sitruunankuori raastettuna (pese sitruuna hyvin ennen raastamista)
Aito vaniljajauhe Foodin. 1,5 tl.
Makeutusta maun mukaan.
2 rkl vettä.

Sekoita ainekset hyvin keskenään sauvasekoittimella ja lisää  sulatettu liivate nauhana soseen joukkoon. Kaada jäähtyneen pohjan päälle ja sijoita jääkaappiin hyytymään. Koristele marjoilla ennen hyytymistä.


Kakusta tulee 8 palaa ja yhden palan arvot:

40 kaloria.
P. 3.6g
H. 3.9g
R.1.1g
Kuitua. 9g


Koko kakussa kaloreita on 316
P. 28.5g
H. 24.1g
R. 9.1g
Kuitua 42g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti