perjantai 8. elokuuta 2014

Fit Foodin Mustikkatäytteiset "keksit"




Yhdessä palassa 22 kaloria (9 palaa)

 Taikina:
30g pofiber
25g lupiinijauhoa.
25g kookosjauhoa.
7g psylliumia (1 rkl)
50g Erytritolia.
1 tl leivinjauhetta.
1/2 tl ruokasoodaa.
245g vesi.

Täyte:
40g mustikkaa
60g Mustaviinimarjoja.
100g vettä
1 rkl agar agaria tai tapioka tärkkelystä/perunajauhoa.



Keitä täytteen ainekset kattilassa kiisseliksi, kaada astiaan jäähtymään.

Taikinan kuivat ainekset sekaisin ja lisää vesi hiljalleen, mielummin lämmintä vettä. Niin että tulee sellaista taikinamaista, joka on helppo kaulia.


Jaa taikina kahteen osaan ja kauli ohueksi. Laita täyte väliin ja kumoa toinen kaulittu osio päälle.
Leikkaa paloiksi, joko ennen uuniin laittoa tai vasta uunista tulon jälkeen.
Itse kaulin taikinan leivinpapereiden välissä, jolloin se ei tartu kaulimeen.
Uunissa 20 minuuttia 170 asteessa.
Anna jäähtyä kunnolla ja leikkaa vasta sitten, koska täyte hyytyy jäähtyessään.



Koko keksipiirakakan arvot:
199 kaloria
P. 17.8g
H. 15.4g
R. 5.9g


100g/ 37 kaloria.
P. 3.4g
H. 2.9g
R. 1.1 g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti