keskiviikko 13. elokuuta 2014

Fit Foodin Mustikkapiirakka sitruunalla.





 40g kookosjauhoa.
45g pofiber.
20g Mantelijauhoa, vähärasvainen.
10g Tattarihiutaleita.
400g vettä
5 g psylliumia.
1,5 tl leivinjauhetta.
Makeutusta.(50g erytritolia)



Päälle:
300g Mustikoita (pakaste, en ole ehtinyt metsään)
1 1/2 sitruunankuorta raastettuna.
Makeutukseen stevia tippoja ja 1/2 aitoa vanillaa mausteeksi.
Uunissa 180 astetta ja 20-25 minuuttia.

Kuivat aineet sekaisin keskenään. Lisää Kuuma vesi pienissä erissä, kunnes seos on taikinamaista. 

Sulata mustikoita hieman (jos käytit pakasteita) ja sekoita mustikoiden sekaan raastettu sitruuna, Aito-vanilla ja makeutusaine.

Leivo taikina leivinpaperille tasaiseksi ja jätä noin 1/3 taikinasta käyttämättä. Kaada mustikka seos kaulitun pohjan päälle ja tee lopputaikinasta reunat piirakalle. Ripottele taikinaa myös hieman mustikoiden päälle.


Koko piirakan arvot:
307 kaloria
P. 19g
H.35g
R.  8.4g



Sydän on tehty rahkasta ja persikasta. Muutama lusikallinen rahkaa sydänmuottiin ja persikat päälle. Hetki pakkasessa ennen tajoilua.

2 kommenttia:

  1. Kiva resepti ja hyältä maistuu (en voinnut odottaa, ja piti leipoa eilen se saman tien). Mutta missä asteessa sä paistelit kakun ja miten kauan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas se on unohtunut. 180 astetta ja 20-25 minuuttia.

      Poista