sunnuntai 10. elokuuta 2014

Fit Foodin Persikka/ mangokakku.



 Tässä kakussa on lähes samanlainen pohja kuin ananaskakussakin, lisäsin vain hieman enempiperunakuitujauhoa ja jätin proteiinijauhon pois.

Taikina:
70g valkuainen, vaahdotettuna.
20g Lupiinijauhoa. Foodin.
20g Kookosjauhoa. Foodin.
30g Pofiber, Perunakuitujauhoa.
1 tl leivinjauhetta.
50g Erytritolia.
310g Vesi.

Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää ensin vesi vähitellen ja sen jälkeen valkuainen. Laita uuniin 180 asteeseen 10 minuutiksi.



Päällinen :
80g Persikka light, säilyke (Del monte)
90g Mango chunks (biona, säilyke)
35g vettä.
1/2 sitruunankuorta raastettuna.

Soseuta ainekset sauvasekoittimella ja kaada esipaistetun pohjan päälle ja jatka paistamista vielä 20 minuuttia 180 asteessa.


Arvot 100g/ 35 kaloria.
P.3.3g
H. 4.1g
R.0.7g

Koko kakussa:
229 kaloria.
P. 21.3g
H. 26.9g
R. 4.6g


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti