sunnuntai 24. elokuuta 2014

Fit Foodin Kurpitsasämpylät.





Sämpylätaikina.

100g Kurpitsansosetta/ raastetta (itse tein molempia)
25gg lupiinijauhoa.
30g Pofiber.
10g sokerijuurikas.
1 tl leivinjauho.
5g psyllium.
n 250-300g vettä.



Kuivat aineet sekaisin ja lisää  lämmin vesi vähitellen.
Muotoile sämpylöiksi ja paista uunissa 200 asteessa n 20 minuuttia.

8 pientä sämpylää
arvot yhdelle:

22 kaloria
P. 1.9g
H. 2.4g
R. 0.5g



Koko taikina:
176 kaloria
P. 15.4g
H. 18.7g
R. 3.7g


4 kommenttia:

  1. Hei Jerita, kiitos ihanasta blogista. Tämän reseptin ajattelin testata. Voisikohan lupiinijauhon korvata esim. mantelijauhoilla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jos sinulla on kookosjauhoa laita sitä myös vaikka puolet ja puolet mantelijauhon kanssa, mutta en näkisi mitään syytä miksei mantelijauhollakin onnistusi. Silloin paista hieman matalammassa lämmössä, mantelijauhosta riippuen se voi paistua pinnalta hyvinkin nopeasti liikaa. Esim. 170-180 astetta. Ja kiitos mukava kuulla että pidät blogistani.

      Poista
  2. Kiitos vinkistä, molempia jauhoja löytyy, joten ei muuta kuin testaamaan!

    VastaaPoista