tiistai 19. elokuuta 2014

Fit Foodin Kevyt Suklaa-kurpitsakakku.







110g Raastettua kurpitsaa.
40g Vähärasvainen mantelijauho,Foodinin.
10g Kookosjauho, Foodinin.
80g Kahvia tai kookosmaitoa.
1 tl leivinjauhetta.
Makeutusta maun mukaan (hunaja, stevia, erytritoli*)

2 valkuaista. (73g)



Laita uuni lämpenemään150 asteeseen.
Raasta kurpitsa hienoksi raasteeksi.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää kurpitsanraaste joukkoon ja Valisemasi neste (itse käytin kahvia)
Sekoita vielä valkuaiset joukkoon ja kaada pieneen vuokaan (16 cm)

Aseta vuoka vesihauteeseen uuniin ja paista 150 asteessa noin 35 minuuttia. Kakun pinta saa hieman halkeilla.
Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi, mutta kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.




Kakku saa olla sisältä hieman "sulaa" jolloin se sulaa täydellisesti suussa :)

6 palaa ja yhdellä palalla arvoja:
38 kaloria
P. 4.6g
H. 1.4g
R. 1.3 g

Koko kakun arvot:
228 kaloria
P. 27.1g
H. 8.3g
R. 7.5g

100g/ 70 kaloria
P. 8.4g
H. 2.6g
R. 2.3g



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti