lauantai 9. elokuuta 2014

Fit foodin ananaskakku.





290g Tuoretta ananasta.
20g Kookosjauho, Foodinin.
7g Herneproteiini vanilla, Foodinin.
88g Kananmunan valkuainen.
20g Lupiinijauho. Foodinin
20g Pofiber, perunakuitujauho
40g erytritolia tai muuta makeutusta maun mukaan.
 (Maista aina onko tarpeeksi makeutusta omaan makuun)
1 tl leivinjauho.
1 tl ruokasooda.
200g vesi.

Taikina, ananas-sose, soseet kakun päällä ja levitettynä.


Pilko ja soseuta tuore ananas (säilykekin käy)
Vaahdota valkuainen.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vesi hiljalleen. Taikinasta saa tulla aavistuksen löysää. Lisää vaahdotettu valkuainen joukkoon.
Kaada taikina vuokaan  (28x18 cm) ja lisää soseutettu ananas taikinan päälle.
180 astetta uunissa noin 20-25 minuuttia.


Koko kakun arvot:
338 kaloria
P. 29.4g
H. 39g
R 5.7g
Kuitua  31.1g


100g/ 52 kaloria
P. 4.6g
H. 6g
R. 0.9g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti