tiistai 29. heinäkuuta 2014

Tulinen kanakeitto




400g Broilerin rintafilettä.
190g Kaalia.
80g Parsaa (pakaste)
110g wok vinanneksia (findus)
150g Kesäkurpitsaa.
85g Punainen paprika.
35g Sipulia.
n. 600g Vettä.

Kasvisliemikuutio, suolaa, chiliä, valkopippuria maun mukaan.

Pilko kaali, kesäkurpitsa, paprika ja laita se veteen kiehumaan, suikaloidun broilerin kanssa. 
Kuullota sipulit ja lisää ne joukkoon ja muut mausteet. Anna kiehua noin 20 minuuttia ja lisää sitten vasta pakastevihannekset. Jos lisäät ne aikaisemmin menevät helposti muussiksi. Laita liesi hieman pienemmällä ja kiehauta vielä sen aikaa, että pakastevihannekset ovat sulaneet.



Koko keiton arvot:
586 kaloria.
P. 102g
H. 22.1g
R. 8g


100g/ 36 kaloria
P. 6.2g
H.1.3g
R. 0.5g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti