lauantai 12. heinäkuuta 2014

Fit Foodin sitruuna/ persikkakakku liivatteella.






Pohja:
Härkäpapu kuivattu,(Verso food) saa valmiina kaupasta. 30g
Sokerijuurikaskuitua, Fibrex 20g
Pofiber 10g
Vesi n. 55 g
Kaakaojauhetta 3 g
Makeutus, itse käytin Stevia tippoja.

Sekoitan ainekset keskenään ja lisää vesi, että taikinasta tulee kiinteää ja se on helppo muotoilla vuoan pohjalle. Painele tiiviksi esim. lusikalla vuokaan.

Täyte:
138g persikkaa Del Monte säilyke/light (1 kokonainen ja 1 puolikas)
126g rahkaa (purkin pohjalliset)
1 kokonainen sitruuna lihoinen ja kuorta raastettuna (73g)
Agar agaria tai 3-4 liivatetta.
Makeutusta maun mukaan.


Laita liivate kylmään veteen. Sekoita sauvasekoittimella muut ainekset pehmeäksi massaksi, kiehauta tilkka vetta ja lisää liivatteet veteen, sekä lisää se ohuena nauhan täytteen sekaan. 
Kaada täyte pohjan päälle ja siirrä jääkaappiin odottamaan jämähtämista. Koristele valitsemallasi tavalla ja tarjoile.
Tarjoiltavissa noin 1 tunnin- 2 päästä. Riippuen liivatteen määrästä.


Koko kakun kalorit 248
P. 31g
H. 29g
R. 2.8g

Vuoan halkaisija 16-18 cm



2 kommenttia:

  1. Saiskohan tästä maidottoman korvaamalla maitorahka kookosmaidolla? :) Täytyisi kokeilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti saisi :) luulen että tulisi todella hyvää, kun käyttää vähän rasvaisempaa ja paksumpaa kookosmaitoa. Ilmoittele millainen tuli?

      Poista