sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Fit Foodin pehmeät Bataattikeksit.



Bataattia jäi ylimääräistä päivän kokkauksista ja päätin tehdä  keksejä.
Näistä tuli ihanan pehmeitä ja herkullisia.

110g Muussattua batattia.
15g kookosjauhoa.
20g pofiberia.
45g maitorahkaa.
1 valkuainen.
1 tl levinjauhetta.
1/2 ruokasoodaa.
100g vettä.
Kanelia, Makeutusainetta, kaardemummaa, ripaus suolaa.


Sekoita ainekset keskenään ensin kuivat ja sitten loput.
Laita leivinpaperille noin 1 1/2 ruokalusikallista taikinaa per. keksi. 
Paista 200 asteessa 10-15 minuuttia.

Yhden keksi arvot:
19 kaloria.
P. 1.5g
H. 2.3g
R. 0.5g

Jos ei ole kookosjauhoja, voit käyttää jotain muuta gluteenitonta jauhoa. Tattari ja kaurahiutaleetkin käyvät hyvin. Lisää vesi hiljalleen, sillä riippuen jauhoista ne imevät erilailla nestettä itseensä. Taikinan on tarkoitus olla hieman löysää, että se leviää helposti ilman sen kummempaa levitelyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti