sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Fit Foodin kolmen sipulin piirakka





Pohja:
20g Pofiberia.
1 tl Mantelijauhoa, vähärasvainen Foodin 6g
200g Kuuma vesi.
Suola.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kuuma vesi. Muotoile vuoan pohjalle  26cm halkaisija.

Täyte:
120g Sipulia.
45g Salottisipulia.
2 tl Valkosipulimusrkaa.
1 valkuainen (40g)
100g Kaalia.
25g *kookosmaitoa/ kauramaitoa/mantelimaito
5g kookosöljyä paistamiseen.
Suola, valkopippuri, chili, hieman erytritolia ja tl Luomu sinappia.

Pilko kaali ja sipulit. Kuullota sipulit ja kaali kevyesti pannulla. Kaada astiaan ja lisää sekaan valkuainen, maito ja mausteet. Kumoa pohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

180 astetta uunissa ja 15-20 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Koko piirakan arvot:
239 kaloria
P. 15g
H. 18.5g
R. 9.9g
Kuitua 34.1g

Jos sinulle ei ole mantelijauhoa, käytä muuta jauhoa enemmän. Kuuma vesi tekee psylliumin kanssa pohjasta taikinamaisempaa, kuin jos käyttäsit kylmää vettä. Tavallinen maitokin sopii täytteeseen ja kananmunan valkuaisen voi jättää pois jos se ei sovi ruokavalioosi.



Ohjeesta tulee 8 palaa ja yhden palan arvot:
30 kaloria
P. 1.9g
H. 2.3g
R.  1.1g
Kuitua 3.4g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti