perjantai 6. kesäkuuta 2014

Sacherkakku, eilisen brownien ohjeella.




Eilinen proteiini brownie kääntyi tänään "sacher" kakuksi ja voi hyvä luoja miten hyvää.

Laitoin aineksia vähän enemmän ja käytin 16 cm halkaisijana olevaa pientä vuokaa. Tosin olisi pitänyt tehdä vielä vähän isompi, koska nyt halkaisemisen sijasta se piti vaan ronskisti halkaista kahtia. Rumahan siitä tuli, mutta ei haittaa.



15g Self active pancake.
15g kookosjauho
5g Cocovi kaakaojauhetta.
10g herneproteiini(tai jokin muu)
15 sokerijuurikas
1/2 tl leivinjauhetta.

Täyte:
15g Kiiviä, muussattua
10g omenasosetta.

Päällinen:
7g kookosöljyä, sulaa(näillä keleillä ei tarvitse juuri sulatella)
5g Cocovi kaakaojauhetta.

Pohjan ainekset sekaisin, kaada vuokaan tai leivinpaperille muotoiltuna ja uuninpellin päälle.
170 astetta 20 minuuttia. Anna jäähtyä ja leikkaa puoliksi.

Muussaa Kiivi ja lisää omena sose.
Kostuta kakkua hieman kahvilla, jos haluat tai käytä nesteenä kahvia, koska kakku jää jo valmiiksi aika kosteaksi.
Lisää täyte väliin.

Sulata kookosöljy ja lisää siihen kaakaojauhe ja hieman makeutusta.
Kaada suklaa kakun päälle ja laita jääkaappiin tekeytymään.


Koko kakun arvot:
270g kakkua.

241 kaloria
P.  21.6
H. 12.8
R. 10.9
Kuitua 21g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti