sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Protein Cheesecake cupcakes



Näistä saa helposti mukaan evästä matkaan, kun teet juustokakun muffinssivuokiin.



Pohja:
Pofiber, perunakuitujauho  30g
Ryvita näkkileipä 2 kpl  19g
Kaneli, piparkakkumauste, makeutus.
Vesi 100g

Muserra näkkileivät ja sekoita joukkoon pofiber ja makeutusaine, sekä mausteet. Lisää vettä sen verran, että "taikinasta" tulee murumaista, ei liian kosteaa.

Laita noin 3 tl murua jokaisen vuoan pohjalle ja litistä se lusikalla kiinteämmäksi.


Täyte:
20g Philadelphia tuorejuusto 3%
Greek style yoghurt 150g/ maitorahkaa.
Sitruunanmehua n. 15g
Raparperia (keitetty vedessä) 50g tai omenasosetta.
1 koko muna n. 70g
1 valkuainen 40g
15g vanilla proteiinijauhetta, Micro whey active Vanilla.
5g lupiinijauhoa tai kookosjauhoa.
Makeutusaine.

Laita kippoon kaikki aineet ja sekoita sauvasekoittimella tai blenderissä.

Kaada täytteet vuokiin pohjien päälle. Uunissa 170 astetta 25 minuuttia.
Anna asettua ja jäähtyä pari tuntia.


Ohjeesta tulee 12 muffinssia.
Kalorit per annos. 
31 kaloria
P.  4.3
H. 2.2
R. 0.8


100g/ 90 kaloria
P.9.9
H. 6.5
R.2.5
Kuitua 6.5


Vaihtoehtoisesti voit tehdä yhden kakun samasta reseptistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti