tiistai 3. kesäkuuta 2014

Mansikkalettu.



Pari mansikkaa ja mehukeittoa lisukkeeksi.


Aina ei tarvitse rasvaa paistamiseen. Tämän letun keitin paistinpannulla miedolla lämmöllä.
Keittämissä ei tule kaunista ruskeaa pintaa lettuun vaan se jää vaaleaksi. Koostumus tosin on sellainen kosteahko, mutta ei vetelä. Kanelia ripaus pinnalle niin lettu näyttää hieman ruskeammalta.


1 valkuainen
20g mansikkaa.
1 rkl pofiber perunakuitujauhoa.
1 tl 5g kookosjauhoa.
Makeutusta, kanelia ja kaardemummaa haluttaessa.
Vettä tai kahvia 5 rkl.

Sekoita valkuainen, pofiber, makeutus, kookosjauho sekä neste tasaiseksi massaksi. Pilko mansikat sekaan ja sekoita. Laita pannulle ohuesti vettä ja muovaile taikinasta kaksi pihviä käsien välissä ja kippaa pannulle. Voit kääntää letun, kun se irtoaa lastalla hyvin pannulta. Laita kanelia päälle ja lisää vettä jos tarvitsee.

Kahden letun arvot:
42 kaloria
P.  5g
H. 3g
R. 0.5g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti