torstai 12. kesäkuuta 2014

Fit Foodin Vadelma- Kiivipiirakka.



Pohja on tehty samoin, kuten  Fit Foodin Mustikkapiirakassa, mutta tein sen tuplana. 
(121 kaloria, P. 8.3, H. 14, R.2.6)

Ainekset pohjaan:

30g Tattarihiutale (Keskisen Myllyn, S-marketista
20g Kookosjauho, Foodin tai Risenta, S-marketista.
20g Lupiinijauho. Foodin.
40g Pofiber, perunakuitujauho. (K- tai Citymarketeista)
270g Vesi.
Makeutus maun mukaan.


Sekoita ainekset keskenään ja levitä osa taikinasta vuoan pohjalle, sekä reunoilla. Loput taikinasta muovaile "lokeiroiksi" täytteelle. Esipaista 10-15 min 180 asteessa.


Täyte 1 Kiivikiisseli. Kalorit 65, P. 0,   H. 12,   R. 0.6

100g Kiivi hedelmään, soseuta sauvasekoittimella.
30g vesi.
1/2 sitruunanmehu. noin 15 g
3g Tapiokajauho,  perunajauhoa tai Agar agaria(luontaistuote kaupoista).

Kiehauta kattilassa ainekset, kunnes kiisselimäistä ja kaada pieneen kulhoon odottamaan.


Täyte 2 Vadelmakiisseli. Kalorit 52, P. 1,  H. 12,   R. 0.6

100g Pakastevadelmia.
55g vesi
5g Tapioka, Perunajauho tai Agar agaria.

Valmista kuten Kiiwikiisseli.





 Kaada kiisselit esipaistetun pohjan lokeroihin valitsemallasi tavalla ja paista 25 minuuttia 180 asteessa uunin keskitasolla.
Anna jäähtyä hetki pöydällä ja siirrä jääkaappiin 30-60 minuuttia.



Koko Kakun arvot:

238 kaloria
P. 9.3
H. 32.3
R. 4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti