lauantai 21. kesäkuuta 2014

Fit Foodin marjasydämet ja mitä saa samasta taikinasta.



Näissä sydämissä on sama taikina kuin Fit Foodin Napoleon tortussa ja Fit Foodin pasteijoissa.
Erona on täytteet ja pasteijoissa ei ole makeutusta vaan suolaa. Samaa ohjetta voi siis helposti kierrättää vaihtamalla mausteita, täytteitä ja muotoa.
Taikinasta voi tehdä piirakkapohjan, lättyjä, suolaista, makeaa....
Pienelle muutoksella, vaihtamalla jokin jauho toiseen, saa taas uutta vivahdetta leipomuksiin. Pullan teko ei kaadu jos yksi ainesosa puuttuu :) Rohkeasti kokeilemaan!!!

Marjasydämissä täytteenä on Mansikkaa, mustikkaa ja viinimarjoja, sekä pieni määrä rahkaa.
Sydämet on leikattu piparkakkumuotilla.

Taikina on siis:
20g Lupiinijauhoa.
20g pofiberia.
15g tattarihiutaletta.
5g fiberhusk.
1 tl leivinjauhetta.
150g vettä.

Ihania marjasydämiä.
Täytteessäni oli:

40g Mustikkaa
30g Mustia viinimarjoja.
30g Mansikkaa
25g Rahkaa.
Maukeutusta.

Täytettä jäi reilusti yli koko täytteen kalorit ovat 49.

Marjasydämiä tuli 13 kpl

1 sydämen arvot:
11 kaloria
P. 0.9
H. 1.3
R. 0.2
 
175 astetta ja 15-20 minuuttia.


 Pasteija ohje TÄÄLTÄ
Sieni/munapasteija.
 Tortun ohje TÄÄLTÄ
Fit Foodin Napoleon
 Näissä seuraavissa on lähes sama pohja kuin edellisessä, niihin on lisätty kookosjauhoa.
Kuningatarpiirakan ohje TÄÄLTÄ.



 Samaa käytetty TÄSSÄ piirakassa.  Siihen on lisätty myös tattarijauhoa.




 Mustikkapiirakan ohjeen löydät Tästä




Oletko kokeillut jotain ohjettani, tai innostunut sekoittelemaan omassa keittiössäsi uusia reseptejä? 
Olisi mahtava kuulla oletko innostunut leipomaan, oli se sitten kevyttä tai ei. Mitä olet mahdollisesti loihtinut keittiössäsi?? Toiveitakin saa esittää.


-Fit Food-
-Jerita-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti