perjantai 27. kesäkuuta 2014

Fit Foodin kevyt sitruunakakku.



Kakku:
10g  Lupiinijauhoa. Foodin. (tai kookosjauho)
20g Pofiber.
10g Sokerijuurikaskuitu.
10g Tattarihiutale tai kaurahiutale.
1/2 tl leivinjauhe.
1/2 sitruunan kuori, raastettu.
Makeutus, itse käytin Erytritolia 40g
210g vesi tai maito. (itse käytin vettä)

Sekoita ensin kuivat aineet keskenään ja lisää vesi. Kaada seos pieneen vuokaan.
Paista 30 minuuttia 180 asteessa.


Sitruuna päällinen:

1 kokonainen sitruuna
3 rkl erytritolia tai jokin muu makeutus maun mukaan.
70g vettä.
1 tl joko perunajauho, tapiokatärkkelys tai agar agar.

Soseuta sitruunan sauvasekoittimella ja laita pieneen kattilaan. Lämmitä liedellä ja lisää joko agar agar, perunajauho tai Tapioka tärkkelys sekaan ja kiehauta kunnes on kiisselimäistä.
Kaada astiaan jäähtymään.




Kun kakku on paistunut, anna sen jäähtyä ja kaada kiisseli päälle. Laita jääkaappiin jäähtymään.
Kun se on tarpeeksi jäähtynyt ja jämähtänyt, irroita vuoan reunoista varovasti ja irroita kakku. Leikkaa paloiksi tai syö lusikalla koko kakku.


8 pientä palaa.

1 palassa:
17 kaloria
P. 1.9
H. 1.6
R. 0.4

Koko kakun kalorit:
 134
Proteiini 7.8g
Hiilihydraatti 13g
Rasva 2.9g


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti