tiistai 20. toukokuuta 2014

Porkkana/sitruuna/papukakkunen, sekä Verigreippi/passion/lime kakku.



Porkkana/sitruuna/voipapukakku

Nämä ohjeet olen julkaissut aikaisemminkin toisessa blogissa, mutta lisäilen tänne näitä "vanhoja" ohjeita, jotta kaikki olisi samassa paikassa.


Ohje:
Butter beans 150g
Sitruuna 32g
Appelsiini 108g (yksi kokonainen)
Pofiber 60g
Kookosjauho 30g(foodin)
1 valkuainen 
Porkkana 56 g (1 kpl) 
2 tl leivinjauhetta.

Muussataan pavut, sitruunat, appelsiini ja makeutusaine sekaisin sauvasekoittimella.
Sekoitan kuivat aineet keskenään ja lisää papumössö sekaisin ja vatkaa hetkinen. 

Laita uunivuokaan ja paista 180 asteessa noin 30- 40 min riippuen kuinka paksu kakusta tulee ja kuinka iso vuoka sinulla on. Tein itse kaksi toisen pienemmän ja toisen isomman.
100g/ 41 kaloria
P.2.5
H.5.1
R.0.5
Koristele mansikoilla ja keveyllä vanilla kastikkeella.



Verigreippi, passion, limekakku.





Pohja:
Pofiber 50g
Kookosjauho 30g
Tattarijauho 13g
Omenasose 105g(terrasana, luomu, Citymarketista)
Valkuainen 20g
vesi 340g

Täyte:
1 lime lihoinen 
1/2 verigreippi 
2 passionhedelmää
50g total jogurttia.

100g/ 44 kaloria.
P. 2.6
H. 5.1
R.0.1

Pohjan ainekset sekaisin. Levitä pohja leivinpaperille ja tee täyte.
Sekoita täytteen ainekset sauvasekoittimella, jotta saat greipin ja sitruunan hienoksi. Total Jogurtin voit vaihtaa vaikka rahkaan.

Uunissa 180 astetta ja noin 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti