maanantai 19. toukokuuta 2014

Mustikka sydänkakku.

Sydän Mustikalla

Tästä taikinasta saa myös muffinsseja, mutta halusin itse tehdä kakun.
Ohje:

Kookosjauho(risenta) 40g
Pofiber 60g
Valkuainen 100g
Mustikoita 100g
Tattarijauho 40g
Leivinjauho 2 tl

Makeutus Karppisokeri tai nestemäinen makeutusaine.
vesi n. 440g

Kuivat Aanekset sekaisin. Lisää valkuainen, jolloin taikinasta tulee hieman murumaista.
Lisää vesi tai halutessasi manteli- tai kookosmaito mitään erikseen vatkaamatta.
Puolet taikinasta kakkuvuokaan, mustikoita väliin ja loput taikinasta mustikoiden päälle.
Koristele kakku mustikoilla tai muilla marjoilla ja sujauta uuniin.

100g/ 47 kaloria.
P.3.1
H.5.8
R. 0.7

180 astetta 40 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti