tiistai 20. toukokuuta 2014

Lime Passion "juustokakku" rahkasta rasiaan.



Kätevää evästä matkaan mukaan. Aina ei tarvitse olla niin kaunista alustaa mihin sen "Kakun" voi tehdä.

Tähän tarvitset:
Maitorahkaa 450g
Sitruunan tai limen mehua 1 sitruuna tai 2 limeä.
2 passionhedelmää.(35g)
Makeutusainetta.
Liivatetta tai jotain korvaavaa tuotetta.
Kaura tai tattarihiutaleita. 40g
Sokerijuurikaskuitua. 20g
Vettä. 90g


Sekoita rahka, sitruunan mehu, makeutus ja liivate(itse käytin agar agaria) Eli sulata liivate ensin vedessä tai sitruunan mehussa ja lisää nauhana rahkan sekaan.
Sillä aikaa, kun rahka hieman jämäköityy, laita kaura ja muut hiutaleet kipon pohjalla ja lisää vettä niin että ne turpoavat ja saat ne litistettyä kipon pohjalle tiiviiksi.

Kaada rahkaseos kippoon pohjan päälle ja leikkaa passionit ja levitä ne rahkan päälle. Koristele ja laita jääkaappiin.  Valmista parissa tunnissa.



Kalorit koko kakulle  375
P. 45.5
H.45.2
R. 1.8

100g/ 59 kaloria
P. 7.2
H.7.1
R. 0.3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti