tiistai 27. toukokuuta 2014

Kasvispiirakka Riisipohjalla.



Tästä tulee pieni piirakka, jonka voi ottaa vaikka lounaaksi mukaan. Jos haluat isommat tuplaa tai triplaa resepti. 

Pohjaan tarvitset:

Riisiä, jasmin. 40g(raakapaino)
munanvalkuainen 15g
Eila salaattijuusto 14g

Keitä riisi tai jos sinulla on valmista riisiä sitä tarvitset noin 110g.
Pilko salaattijuusto riisin sekaan ja muussaa haarukalla, lisää munanvalkuainen.
Levitä piirakkavuoan pohjalle. Paista pohjaa uunissa 10 minuuttia, 200 asteessa.
Pilko sillä välin haluamasi vihannekset.

Oma täytteeni:

Sipuli 20g
valkosipuli 1 kynsi.
Kesäkurpitsa 70g
Muutama tuorepinaatin lehti.

Laita pilkkomasi vihannekset esipaistetun pohjan päälle ja valmista munamaito.
Itse tarvitsin 30g munanvalkuaista ja 20 g mantelimaitoa sekä 30g kreikkalaista jogurttia.

Mausteet laitoin myös maidon sekaan. Suola, pippuri, curry.

(Kinkku sopii myös mainiosti piirakkaan tai paistettu kana, näin saat proteiineja hilattua hieman ylöspäin halutessasi)

Laske uunin lämpöä 175 asteeseen ja paista keskitasolla noin 20 min.

Kalorit pienelle piirakalle joka painoi 239g/     Tuplana 478g
                   215 kaloria.                      430kaloria
                     P. 12.5                     P. 25g
                      H. 36.4                     H.72.8
                     R.1.6                       R. 3.2




100g/ 90 kaloria
P.5.2
H.15.2
R. 0.7


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti