torstai 22. toukokuuta 2014

Kardemumma, kanelimarenki.





Tarvitset:
Valkuainen 74g
1 keltuainen( mulla oli tosi pieni 5 g)
fiberhusk 4g
Makeutusaine.
Geek yoghurt Milbona 20g/ maitorahka.
Kaneli, sitruunan mehu, kaardemumma ja kaakaojauhe(cocovi)



Vaahdota valkuaiset, lisää makeutus ja fiber husk ja kreikkalainen jogurtti. Lopuksi keltuinen.
Levitä uunin pellille kököiksi ja hieman tasoittele. Sekoita tilkka sitruunan mehua, 1/2 tl kanelia, ripaus kaardemummaa ja kaakaojauhetta 1/2 tl. 
Ripottele Valkuaisten päälle ja laita uuniin 150 astetta 40 minuuttia. Jos meinaa tummua liikaa laita toinen levinpaperi marenkien päälle ja vähennä tarvittaessa lämpötila 100 asteeseen.


100g/ 56 kaloria, ilman täytettä.
P. 9.1
H. 1.1
R. 1.7

Vähän raottelin veitsellä tuotosta ja laitoin sokeritonta omenasosetta ja rahkaa väliin. Aivan mahtavan hyvää, vaikka vähän rumaa olikin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti