perjantai 23. toukokuuta 2014

Black Beans cupcakes

Ohjeesta tulee 9 kpl. 

Black Beans (biona) tai mixed beans 80g
Pofiber 30g
Tattarihiutale 20g
Kaakaojauhe, cocovi 10g
Vesi 300g
Valitsemasi makeutusaine.
1 tl leivinjauhetta.

Muussaa pavut, joko haarukalla tai sauvasekoittimella. Hyvin ne muussautuu haarukallakin, eikä jää kiinni sekoittimeen. Sekoita kuivat aineet keskeneään, lisää makeutusta maun mukaan ja vesi. Taikina saa olla löysää, sillä Pofiber sitoo itseensä kosteutta ja tekee helposti kuivaksi jos nestettä ei ole tarpeeksi. Maista vielä taikinaa ennen uuniin laittoa tarvitseeko makeutusta lisätä. Olisin halunnut törkätä mantelin jokaisen muffinssin keskelle, mutta ne oli päässyt loppumaan. 
180 astetta uunissa ja 10-15 minuuttia.


Lupiinijauhon voi korvata, vaikka kookosjauholla jos sitä ei ole. 
Itselleni tämä on uusi tuote ja halusin kokeilla sitä. Sanotaan, että sitä voi käyttää leivonnassa esim. korvaamaan kananmunan, koska se sitoo taikinan hyvin.
Kuten pussin kyljessä luvataan :)


Arvot yhdelle muffinssille, kun yhden paino on 52g
(muistakaa, että paistettu tuote on kevyempi ja tämä on raakapaino)
Kalorit 33
P.2.9
H. 3.8
R. 0.7




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti